24.9.2014

Eksklusiivisia elämyksiä shoppaillessa

 
 
Gerhardt Braun Concept Palman vanhassakaupungissa on monipuolinen liikekokonaisuus useassa tilassa ja myy taidetta, vaatetusta sekä design-huonekaluja.
.
Tällä kertaa taidegallerian ensimmäisessä tai oikeammin kellarikerroksessa oli kärpäsille pyhitetty näyttely. Hienot taideteokset jatkuivat vielä pari kerrosta ylöspäin.
.
Melko mielenkiintoinen myymälä.
.
 
Taidetta, design-sohva, veskoja ja vöitä myynnissä samassa liiketilassa.
.
Surin osa tuotteista on uniikkeja.
Iloisen Kulkurin mieltä ilahduttavat tällaiset eksklusiiviset liikkeet, jotka muistuttavat enemmän taidegalleriaa kuin kauppaa. Hmmm, kauppa-sana tuntuu aivan liian vaatimattomalta tämän liikkeen yhteydessä mainittuna.
 
Seuraava osoite oli Rialto Living
Tässä herrainvaateosasto.
Palvelu oli hippasen ylimielistä, mutta kohteliasta kuitenkin.
.
Mukavaa näissä tyyriissä lifestyle-liikkeissä on se, että pienelläkin rahalla voi jotain ostaa.
Vaikkapa muistikirjan kympillä.
Myymälässä on myös outlet-osasto, jossa varsin kohtuuhintaista ostettavaaa.
.
 Palmupuu keskellä kauppaa.
.
Liikkeen konseptiin kuuluu myös täyden palvelun ravintola. Enkä nyt yhtään liiottele, kun sanon, että asiakkaat sulautuivat täysin ravintolan hillittyihin väreihin. Itse pöllähdin paikalle värikkäine kesämekkoineni kuin papukaija (Btw, ostin kyseisen mekon keskustan kivan putiikin super-alesta kuudella eurolla! Siis voitteko kuvitella! Normihinta taisi pyöriä neljänkympin tienoilla. No niin, eksyin sivuraiteille...ei siitä sen enempää, kun ei ole kuvamateriaaliakaan).
 .
Mainittakoon vielä, että mikäli saan jossain liikkeessä ynseää tai peräti ignooraavaa palvelua, en tee siitä postausta, vaikka liike olisi kuinka ihana. En vaan tee ja sillä sipuli. Tällä matkalla putosivat postauksista pois kyseisen syyn takia yksi kahvila ja yksi suklaakauppa. Kaikenkaikkiaan sain kuitenkin Mallorcalla ensiluokkaista palvelua lähes joka paikassa. Paikallisilla on palveluasenne kohdallaan!
 
Gerhardt Braun Concept, Sant Feliu 16, Palma de Mallorca
 
Rialto Living, Sant Feliu 3 C, Palma de Mallorca
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti