4.9.2015

Suomiherkkuja Tukholmassa

Pysytään vielä hetki Hötorgetin hallissa!

Suomalaissyntyinen Elisa Stobin pitää Finska Butikenia hallissa äitinsä ja sisarustensa kanssa. Pirtsakan Elisan kanssa oli ilo jutella! Käykääpä moikkaamassa Tukholmassa käydessänne, sananvaihto käy myös suomeksi.

Tuotteita tarjolla Turun sinapista Brunbergin suukkoihin.

Jos Tukholman matkalla iskee hillitön himo saada Ahti-silliä tai Saarioisten silakkalaatikkoa, niin osoittteeksi Finska Butiken!

Puolet asiakkaista on suomalaisia ja puolet ruotsalaisia. Kivasti siis naapurimmekin ovat löytäneet perisuomalaiset tuotteemme.
 
Hallen- kesälehdessä Elisa kertoo, että Suomessa nautitaan saunamakkaraa sinapin ja oluen kera, näinhän me teemmekin, varsinkin kesämökeillä!
 
Karjalanpiirakat kuuluvat päivänselvästi valikoimaan sekä riisi- että perunatäytteellä, itse preferoin perunaa.
 
Marimekon skoolista tietenkin tarjoillaan suomalaisia namusia ja salmiakki sekä lakritsi kuuluvat luonnollisesti tuoterepertuaariin.
 
Jos selailee ruotsalaisia aikakauslehtiä, niin Marimekon ja Iittalan mainonta onkin mukavasti esillä. Iittalassa kasvaneena röyhistän aina rintaani ulkomailla oman kylän tuotteita kohdatessani! Mariskooli on Marimekon ja Iittalan yhteistyössä tuottama, parasta yhteistyötä parhailta brändeiltä!
 
Heja Finland!
 
 

12 kommenttia:

 1. Ihania tunnelmallisia kuvia! Alkoi taas tulla ikävä Tukholmaan. Siellä vierähti 5 kesää opiskeluaikana kesätöissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukholma olisikin kiva paikka asustella! Kaikki suomalaiset ruuatkin saatavilla hallista koti-ikävän iskiessä!

   Poista
 2. Kyllä se vaan on mukavaa kun saa ulkomailla asuessa ja myös paikalliset nauttia suomiherkkuja. :) Kyllä muistan Latviassa asuessakin, miten mahtavaa oli kun kaupasta sai suomalaista juustoa ja Geishaa ja Fazun sinistä.

  Kivaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella! Mitähän suomiherkkua alkaisin itse eniten ikävöidä....varmaan klassisesti Fazerin sinistä ainakin, mahdollisesti myös mämmiä :)

   Poista
 3. Tämä putiikki on varmasti Ruotsissa asuvien suomalaisten mieleen. Pitänee pistäytyä seuraavalla Tukholman reissulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistäydy ihmeessä! Iloisesta palvelusta erityismaininta!

   Poista
 4. Nyt tuli kyllä nälkä.. upeita kuvia.

  VastaaPoista
 5. Täytyy katsastaa tämä putiikki seuraavalla reissulla, vaikkei kauhea Suomi-ruoan hinku olisikaan.

  VastaaPoista
 6. Käy katsastamassa! Putiikki oli hauska sinivalkoinen yllätys muiden puotien seassa!
  Tykkäsin kyllä muistakin!

  VastaaPoista